top of page
Logo_ZM.png
Zamst_joints.png

   Марката е част от компанията NIPPON SIGMAX, която е лидер на японския ортопедичен пазар от 1973 г., а създадената през 1993 г., Zamst увеличава медицинската експертиза, опит и утвърдени техники за производство на компанията майка. ​NIPPON SIGMAX има дъщерни дружества в Азия, Европа и САЩ, а с вече над 20 години история, Zamst продължава наследството и не спира да се развива в крак с всички новости.

Zamst_knees.png

   Zamst винаги е бил ръководен от два основни принципа:

 

1. Двойна експертиза в областта на медицината и спорта, която е уникална за пазара:

Медицина, тъй като продуктите се придържат към опита на компанията в областта на ортопедията и сътрудничеството със спортните лекари и физиотерапевти.

Спорт, заради близките отношения на марката със спортисти от най-високо ниво, треньори и физиотерапевти, което им позволява да разберат техните нужди и ограничения по отношение на представянето им, свободата на движение и комфорта.

 

2. Продължителният стремеж да се осигурят най-добрите технически решения, основаващи се на развитието на иновативните материали, дизайни и производствени процеси.

 

   През всичките години, тези фундаменти непрекъснато се развиват и обогатяват, за да определят ДНК-то на марката. Тази ДНК има непоколебимо влияние върху развитието на нашите бъдещи продукти.

   ZAMST се грижи за спортисти и за атлети от всеки вид спорт, предпазва ги от най-млада възраст, така че те могат да достигнат пълния си потенциал, дава им опора, когато са ранени, за да се върнат към дейността си по-бързо, с тях е при техните прояви, ден след ден, сезон след сезон.

   Някои атлети тренират, за да спечелят и се съсредоточават върху тази цел.

Някои атлети тренират всеки ден, за да се насладят на добро здравословно състояние.

Всеки се радва на спорта по свой начин, със свои собствени цели и задачи. Физическата активност е ангажимент, който включва дисциплина, енергия, болка. Ефективността, когато са изправени пред други означава да се доверят на тялото си. В спорта се постигат уникални емоции и остават с нас за дълго време. Ето защо обичаме спорта. Страстно.

Продуктите на Zamst може да намерите онлайн тук или да посетите магазина ни в гр. София.

   Zamst е японският специалист в производството на ортези и брейсове – наглезенки, наколенки, накитници, колани - за спортисти. Компанията е разработила модели за всеки вид травма и контузия. Стабилизиращи, комфортни и неограничаващи движението.  Могат да се ползват както за превенция, така и за по-бързо възстановяване.

bottom of page