top of page
Logo_HR.png
hr6.jpg
hr5.jpg
hr3.jpg
hr4.jpg
hr1.jpg
hr2.jpg

  Първият продукт на HighRoller е именно самият масажор HighRoller. Създателите му, Пека Вало и Ате Хатая активно използвали традиционни масажори тип ролка, но не им харесвали позите за упражнения, защото били прекалено трудни и натоварващи, особено след тежки тренировки. След малко размишления, една вечер в сауната се родила идеята да повдигнат ролката по-високо над земята. От този момент минали почти две години до продажбата на първия HighRoller. Пека и Ате оригинално замислили масажора за лична употреба, но след много позитивни мнения от познати и дори професионални спортисти решили че хората имат нужда от този продукт.

ballerhealer.png

  След успеха на HighRoller се раждат още идеи за продукти правещи масажа на мускули и разтягането на сухожилия по-лесно и ефикасно. Това са масажора с две топки - HighBaller и уникалният масажор за ходило и подбедрица - HighHealer.

Продуктите на HighRoller може да намерите онлайн тук или да посетите магазина ни в гр. София.

   HighRoller е финландска компания, основана от петима “млади” предприемачи с история в спорта. Те са наясно с проблемите на човешкото тяло, които повечето от нас изпитват, когато се появят болки в мускулите и ставите от неактивност или от ежедневно натоварване. Това им помага да решат тези проблеми, като създават продукти насочени към тях.

bottom of page