Logo_FootBalance.png
Podoscope1.jpg
Molding2.jpg

   Компанията е основана преди 15 години от Ерки Хакала, подолог с дългогодишна болнична практика. По онова време и там са ползвали старата технология, позната и у нас, за направа на индивидуални стелки - вземане на отпечатък, изготвяне на калъп и стелки, готови след около 2 седмици и той решил, че би било добре, ако се измисли технология, която да позволява направата на стелките на момента и да се спести на пациентите допълнително разкарване.

 

   Не само че я измислил, но събрал екип, който да менажира и маркетира уникалния  продукт в целия свят. До момента няма друга технология, която да прави анализ и да изработва стелки на място за по-малко от 10 минути. Използваните материали позволяват стелките да бъдат динамични, с цел активиране мускулите на стъпалото.

 

   Има разработени 6 модела за различни спортове, 5 модела за елегантни обувки и обувки с ток и 6 медицински модела за хора с тежки изкривявания и скъсени крайници.

Overpron_supin_normal.jpg

   Като представители на FootBalance, ние строго съблюдаваме ноу-хауто на фирмата. От опит и от статистиката знаем, че 75% от болките и травмите по костно-ставния апарат са причинени от неправилна стойка! Дори да бяхме най-добрите лекари и физиотерапевти на света и да прилагаме най-различни процедури на пациента, без да обръщаме внимание на краката му, пациентът ще си тръгне от кабинета с неправилната стойка, паднали сводове и т.н., което означава, че не сме си свършили работата.

Alignment_vs_misalignment.jpg

   FootBalance ни дава възможност да увеличим броя на доволните клиенти, като им направим стелки и поставим ходилата им в неутрална позиция. По този начин навигираме ходилата да стъпват правилно, подкрепяме сводовете, коригираме стойката и се грижим за здравето на краката, а оттам и за цялото тяло.

Dynamic_blue_layers.png

Запишете си час за анализ на ходилата и се сдобийте със своя чифт напълно индивидуални, ортопедични стелки FootBalance. Различните модели стелки, които предлагаме може да разгледате тук, в онлайн магазина ни.

   FootBalance е финландска компания, която предлага метод за анализ на ходилата и изработване на персонални ортопедични стелки по ваша индивидуална мярка, които се оформят на място само за

10 минути. Продуктите на FootBalance са разпространени в над 50 държави по света.