top of page
Logo_BT.png

   Bluetens е разработено от френски физиотерапевти устройство за електротерапия от ново поколение.

С едно докосване, за броени секунди имате достъп до лечебни, възстановителни и тренировъчни програми. Bluetens в носител на награда за иновативен дизайн от Observeur du Design и представлява медицински сертифицирано устройство, оказващо положителен ефект върху здравето!

use2.jpg
use1.jpg

   Bluetens премахва всяка болка, като прекъсва сигналите за болка или като генерира естествени аналгетични субстанции (ендорфини). Бързо дава чувство на облекчение в болезненото място.

Самото устройство е малко и компактно. Работи със специално приложение за смартфони, което предлага над 100 програми за лечение. Приложението е налично както за Android, така и за iOS платформи.

Приложението предлага успокояващи програми, програми за подобряване на кръвообращението и релаксиращи масажи.

Независимо от целите, естетични или свързани със спортни дейности, Bluetens Ви помага да постигнете целите си.

   4 добри причини да имате Bluetens:

Естествено въздействие върху тялото - електростимулацията на Bluetens активира натурални процеси, които позволяват лечение, релаксиране и подсилване.

 

Мигновено облекчава болката – чрез стимулиране на конкретни нервни влакна, Bluetens заобикаля сигнала за болка, който се пренася към мозъка.

 

Подпомага ежедневно активните хора и спортистите – без значение, дали сте професионален атлет или начинаещ спортист, Bluetens е ефективен, както за възстановяване, така и за укрепване на мускулите.


Лесен за употреба – приложението на Bluetens позволява да изберете частта от тялото и желания ефект. Изберете от над 100 програми и просто се отпуснете!

Продуктите на Bluetens може да намерите онлайн тук или да посетите магазина ни в гр. София.

bottom of page