Logo_BT.png

   Bluetens е разработено от френски физиотерапевти устройство за електротерапия от ново поколение.

С едно докосване, за броени секунди имате достъп до лечебни, възстановителни и тренировъчни програми. Bluetens в носител на награда за иновативен дизайн от Observeur du Design и представлява медицински сертифицирано устройство, оказващо положителен ефект върху здравето!

   Bluetens премахва всяка болка, като прекъсва сигналите за болка или като генерира естествени аналгетични субстанции (ендорфини). Бързо дава чувство на облекчение в болезненото място.

Самото устройство е малко и компактно. Работи със специално приложение за смартфони, което предлага над 100 програми за лечение. Приложението е налично както за Android, така и за iOS платформи.

Приложението предлага успокояващи програми, програми за подобряване на кръвообращението и релаксиращи масажи.

Независимо от целите, естетични или свързани със спортни дейности, Bluetens Ви помага да постигнете целите си.

   4 добри причини да имате Bluetens:

Естествено въздействие върху тялото - електростимулацията на Bluetens активира натурални процеси, които позволяват лечение, релаксиране и подсилване.

 

Мигновено облекчава болката – чрез стимулиране на конкретни нервни влакна, Bluetens заобикаля сигнала за болка, който се пренася към мозъка.

 

Подпомага ежедневно активните хора и спортистите – без значение, дали сте професионален атлет или начинаещ спортист, Bluetens е ефективен, както за възстановяване, така и за укрепване на мускулите.


Лесен за употреба – приложението на Bluetens позволява да изберете частта от тялото и желания ефект. Изберете от над 100 програми и просто се отпуснете!

Продуктите на Bluetens може да намерите онлайн тук или да посетите магазина ни в гр. София.

Logo_FB_WHITE.png
Logo_ZM_WHITE.png
Logo_BT.png
Logo_HR.png
Logo_SW.png

Условия за ползване

Политика за защита на личните данни

Потребителски профил

История на поръчките

©2019 by МедиСпорт

Въпроси и отговори

Поставяне на поръчка

Доставка

Плащане